Jan 18, 2016

BashBash badges!





I apologize, I'll write this post mostly on Serbian, since the products I'll be writing about are founded and based here! Ovaj post napisaću specijalno i na našem kako bi me bolje svi razumeli! :)

BašBaš je kreativni koncept novih ideja. Oni su se specijalizovali za pravljenje bedževa!Ali ne bilo kakvih, već pravih "vintedž" tematskih bedževa koji dolaze isključivo u setu od po 4 bedža.

"BašBaš" porodični biznis je samo nedavno, da budem precizniji 1.Oktobra proslavio čak 4 godine postojanja !
Naziv "BašBaš" je izabran jer upravo taj slogan kratko poručuje sve ono što bi oni poručili svima koji ih još (naravno) nisu upoznali. I zaista je tako! Bilo je tu još dosta ideja, predloga i diskusija, ali na kraju je slogan izabran, a osnivatelji su veoma zadovoljni i ponosni krajnjim rezultatom. (a, kako i ne bi?:) )
Iza zavese "BašBaš" nalaze, verovali ili ne, samo dva člana! I to manje ni više nego brat i sestra! :)
Na pitanje da li postoji nešto posebno što ih je inspirisalo da pokrenu svoj posao, rekli su da je to bio rezultat dugih razgovora, ideja i naleta inspiracija. Prvobitna ideja za početak su upravo bile kolekcije bedževa. A, razlog je jednostavan. Oboje su veliki fanovi istih, a bili su svesni njihovih nestanka, te su odlučili da stvari uzmu pod svoje ruke (i to, bukvalno!). Nakon uspešnog probijanja na tržište i s' upoznavanjem želja svojih potrošača, odlučili su da nam izađu u susret na još jedan način. Pitate se kako? Napravili su ograničenu serju dizajniranih majica (T-Shirt kolekcija), kao i dizajniranih kačketa (Hat kolekcija). Razlog ograničenja je taj što je uglavnom sve ručni rad, odnosno "handmade", radi što boljeg kvaliteta, te razumećete da je teško napraviti veliki broj proizvoda na taj način. Ali, svakako bolje je kvalitet, nego kvantitet, složičete se! :)
Samo nedavno, "BašBaš" se potrudio i u ponudu ubacio nešto sasvim novo i neočekivano! Linija lepote, odnosno "Beauty linija", u vidu balzama za usne, i sve to na bazi prirodnih sastojaka sa BašBaš neodoljivim mirisom! Odaziv i reakcije svoji potrošaca su bile neverovatne, i odlučili su da rade na definitivnom proširenju sa akcentom na organskim, prirodnim sastojcima proizvoda. Zato, što pre pohitajte da poručite svoje balzame, i slobodno se pohvalite kako BašBaš uživate u njihovim proizvodima na nekoj od društvenih mreža!

Ne zaboravite da prošetate do kraja ovog teksta za još fotografija! Pozdrav, i hvala na čitanju, Vaš Jovan!


(ova fotografija je preuzeta sa njihove zvanične Fejsbuk stranice, i nije u mom vlasništvu)


BashBash is a creative concept of new ideas! :-)
They were specialized in making badges, but only recently did they started doing other cool things like organic lip glosses, and even limited edition T-Shirt and Hat collections!
Just recently on October 1st 2015, the "BashBash" have celebrated 4 years of their existence. Behind the scene of "BashBash" are believe it or not, only 2 people!And what's even better is that they are brother and sister. The main reason for starting their own business, with this concept is that they've realized that badges are slowly starting to disappear. So one day, they took the things in their hands (literally) and now, Serbians can proudly say that the badges are once again back, and they're never going out of style again ! So, thanks for that +Bash Bash  :)

"BashBash is a new creative concept,with bases both in Belgrade and NYC.Our collections are thematic and tell their own story.Coming in set of 4 pins. 
Find your way to express yourself!
All questions and informations via e-mail>
bashbashkoncept@gmail.com "

Thanks for reading and enjoy the remaining photos, until next time..

Sincerely Jovan








2 comments

  1. Koliko su divni ovi bedežvi! Pratim ih putem Instagrama i stvarno imaju svašta interesantno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isto, isto! Kao i obično, slažemo se i u vezi ovoga! Ne bih rekao hvala na poseti, pa ću reći 'thanks for stopping by!' . :-)

      Delete

© United Thoughts of a Wanderluster by Jovan Vasiljević. Design by FCD.